Semester på Änglahuset

Ibland får jag och Mazze vara på Änglahuset. Där har jag varit sedan jag var 3 månader ibland. Jag blir jätteglad när vi ska dit. Det blir Mazze också. Hon blir så glad att hon skriker. Hon låter förskräckligt. På Änglahuset får man mat och så får man leka med kompisar. Ibland är det andra schnauzrar där också.

Den här helgen fick inte Mazze vara där för hon och husse var på ringspring i Ransäter. I Ransäter var våra kompisar från Degerfors allra bäst och några blev tom champions.

Mazze blev inte champion. Domaren tyckte hon var jättesnygg och fin. Hon kan stå jättefint, men när det kommer till springet är hon helt enkelt usel. Hemma springer hon jättefint för det har jag sett. Hon ska antingen skutta eller springer hon med nosen i marken. Husse säger att det är nog en tonårsgrej. Jag tror husse är för snäll. Tonåringar måste uppfostras.

Nu säger husse att det blir andra bullar. Jag undrar om han menar köttbullar?

Nu ska jag gå ner en trappa och svalka mig.

Hälsningar

Vicke

PS Mazze hälsar också

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s