På jobb i Göteborg

Jag och Mazze har varit på jobb i Göteborg. Det hette visst MyDog och där var det massor med hundar av alla sorter som gjorde ringspring. Detgjorde vi med och domarna tyckte att vi var excellenta schnauzrar. Allra snyggast var några av våra kompisar.

Vi fick jobba också. Husse tyckte det var bra om vi kunde visa alla tvåbeningar vilka fina hundar som schnauzrar är. Anki och Iris jobbade också med det tillsammans med våra kompisar Loona och Alice. Alice är min och Izzas dotter och vi är väldigt stolta över henne.

Husse och jag fick vara med i hundparaden där alla olika hundar fick visa sig för en massa människor. En tant pratade om hundarna och om mig sa dom att jag var en tuff hund. Det tyckte jag var lite fel för jag är bara mest glad och rolig. Dom kanske menade att vi är duktiga på att vakta för det är vi – vårat jobb.

Sedan fick vi jobba i schnauzermontern och det var kul. Det kom en massa trevliga små och stora tvåbeningar och hälsade på oss och sa att vi var väldigt trevliga hundar när vi pussade på dom. Alice var jätteduktig fast hon inte är så gammal och så är hon väldigt söt. Hon blev trött ibland och fick vila sig. Det blev inte Mazze för hon är som en duracellkanin säger husse.

När vi kom hem till Vickemobilen kunde vi se att Mazze och husse var med i nyheterna på TV där en tant pratade om labradoodle. Synd att vi inte fick syn på henne innan. Då hade hon kunnat prata om schnauzrar istället.