Jobbig vecka

Fy vilken vecka jag har haft! Mazze och jag brukar ha jättekul ihopa. Hon är sååå bra på schnauzerbus. Nu har vi inte fått busa på en vecka och det för att Mazze luktar så gott. Husse har satt upp grindar överallt. Han säger att hon löper och då kan det bli bebisar och det är Mazze för liten för. Det där vet jag om för jag har gjort massor med bebisar, 17 st.

Igår var vi på ringspring, men bara Mazze fick springa och det gjorde hon så bra att hon blev näst snyggaste tjej, men vet ni vem som domaren tyckte var snyggast? Just det, min och Izzas bebis Alice, som har blivit en riktigt tjusig schnauzertjej. Snyggast av alla schnauzrar blev min kompis Baggis. Det var bra, för han är en snygg och trevlig kille.

Nästa helg ska bli kul. Då är det ringspring med massor av schnauzerkompisar.

Vi ses då!

Hälsningar

Vicke Viking

PS Mazze hälsar också

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s