Snabbare än en kobra

Idag var vi ute och gick i skogen som vi brukar göra. Mazze ska jämt springa före. Det är för att hon är väldigt nyfiken. Idag kunde det ha gått illa för hon sprang på en kobra som högg efter henne. Husse sa att det var en huggorm. En kobra som hugger är ju en huggorm, så det kan man väl säga. Husse blev jätterädd för huggormar är giftiga. Det är tur att Mazze är en schnauzer, för vi är snabbare än kobror. Vi tror att hon hoppade undan så huggisen missade. Efter oss kom en golden med matte och husse. Då varnade husse dom och det var nog tur för golden är inte snabbare än kobror.

Var försiktiga när ni går ut i skogen för det är gott om huggisar nu.

Hälsningar

Vicke Viking med Mazze och husse

En tanke på “Snabbare än en kobra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s