Vicke på nya upptåg.

Nu är vi på väg hem. Det är jättefint i vår husbil med alla rosetter som husse hängt upp. Husse säger att nu är jag champion i hela världen och det betyder att jag är en fin schnauzer. Konstigt att husse kallar mig lortgris. Det får han nog sluta med nu.

På vägen hem stannade vi vid en jättestor affär. Husse sa att han skulle handla fröer. Sedan gick han och när han kom tillbaka hade en massa platta påsar som rasslade och en påse som prasslade. Det var en glass. Men det var konstigt för han luktade hundgodis också. Då tänkte jag att han nog hade glömt hundgodiset. Då smet jag och sprang in i den stora affären.

Det var väldigt trevliga människor där. Dom var tyskar och sådan förstår schnauzrar väldigt bra för vi är därifrån. Jag fick gå med till restaurangen. Där gav dom mig hundgodis och vatten och pratade tyska med mig. Jag vet inte vad dom sa, med det låter väldigt bra när dom säger schnauzer. Då kom husse och sa att dom var väldigt snälla som tagit hand om mig så bra.

Nu ska vi åka hem.

Hälsningar Vicke

PS Mazze hälsar också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s