Mazze springer ring i Dole

Nu har vi varit i Frankrike. Platsen heter Dole. Där träffade vi 4 norska colliekompisar som var jättefina och snälla. Mazze är verkligen duktig på ringspring och hon fick en fin rosett och domaren sa ”Tres bien” och det betyder mycket bra.

Sedan såg vi hundar som fick springa i konstiga koppel. Det sa ”ooouitt” så blev dom jättelånga och hunden sprang iväg jättelångt. Då såg domaren jättearg ut. Husse sa att jag är en riktig ”Showdog”. Med det menas att man springer och ställer sig fint utan att husse behöver dra i kopplet. Domaren tyckte nog det också för jag fick en stor rosett som det stod ”CACIB” på.

Nu har vi semester med Carina och tittar på slott vid en stor flod som heter Rehn, vilket är konstigt för det är den inte. Slotten ligger jättehögt upp, men vi är duktiga på att klättra. Man får vara försiktig när man är högt upp. Carina säger att det kittlar i hennes ben då, men det gör det inte i mina.

Nu ska vi nog titta på fler slott och fina hus.

Hälsningar

Vicke

PS Mazze hälsar också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s