Vicke kör rally

Nu har husse fått en ny strålande idé! Han får det ibland. Den här gången måste jag lära mig att göra en massa spring hit och dit, sitta, ligga, stå och snurra runt. Allt man ska göra står på lappar, som husse ska läsa, för jag har inte lärt mig läsa skyltar ännu – bara sådana stora som står på stolpar. Jag läser först på stolpen, sedan kissar jag på den. Dom här skyltarna får man varken lukta på eller kissa på för det gillar inte domaren, som bestämmer om man får poäng. Husse vill ha poäng för då får han rosetter som han sätter upp på väggen. Han säger att vi måste visa att jag inte bara är snygg utan smart också. Vaddå?! Alla schnauzrar är smarta – det vet väl alla.

Jag tycker husse måste lära sig läsa skyltar bättre, för ibland står han och tänker jättelänge framför skyltarna och då passar jag på att kolla runt och sniffa lite fast man inte får det. Nu måste jag sluta för vi ska träna, husse och jag.

Vicke Viking

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s