Var är husse?

Idag gick husse iväg. Jag vet att husse alltid kommer tillbaka. Mazze vet inte det. Hon tyckte att vi skulle leta på Musse. Hon har lärt sig öppna dörren så det gjorde hon. Då sprang jag ut och letade. Mazze stannade kvar och vaktade husbilen. Jag är bra på att sniffa rätt på saker. Då kom jag till ett ställe som husse hade varit på, men där var han inte kvar. Där var istället en trevlig man som tyckte att jag skulle gå hem och vänta på husse. Han satte på mig lina och vi gick till husbilen. Där satte han in mig i buren för det var bäst tyckte han. Mazze ville inte in i buren så hon slapp. När husse kom satte han in Mazze också i buren. Han tyckte nog det fick räcka med hyss för idag.

Nu ska vi åka till flygplatsen och hämta vår kompis Carina. Henne gillar vi och det tror jag husse också gör.

Hej då!

Vicke Viking

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s