Roligt med snö och annat

Mazze och jag tycker det är roligt med snö. På danska heter det sjov med sne, men det är samma sak. Mazze skuttar som en känguru säger husse. En sådan har jag inte sett, men roligt ser det ut. Fast emellanåt har hon hela huvudet under snön. Då ser hon ut så här efteråt.

IMG_5523
Jag tror hon letar efter sorkar för dom finns under snön. Själv har jag mycket annat att kolla som katter och ekorrar.
Härom dagen kom Ulrika till oss. Hon är kennelkonsulent och det är en viktig person. Hon tittade på oss och hur vi bor. Hon skrev protokoll och där stod att vi hade det jättebra och var trevliga hundar. Det förstår Ulrika för hon har själv en massa schnauzrar.
Nu ska jag och Mazze ut och busa i snön.
Hej då,
Vicke

2 tankar om “Roligt med snö och annat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s