Den nya katten

Det har flyttat in en ny katt i byn. Den har jag inte pratat med. Idag när jag satt på en sten och funderade kom jag att tänka på att någon måste tala om för katten vad som gäller i byn. Husse tycker nog att det är bra om jag gör det. Mazze och husse höll på med annat så jag tog ett litet skutt till andra sidan staketet. Sen gick jag runt i byn och kollade lite saker. Katten var inte ute så jag satte mig vid hans lucka och väntade. Då kom husse och Mazze och hämtade mig för det var dags att gå hem. Jag får prata med katten en annan dag.

En tanke på “Den nya katten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s