Vicke får ny sele

Idag har husse och jag varit och köpt en ny sele till mig. Den gamla selen råkade jag bita sönder av misstag. Affären hade många selar och den snälla expediten hjälpte mig och välja en som satt jättebra. När husse sedan skulle betala selen gick jag och kollade vad de hade för någonting på hyllorna. På hyllorna längst ner har de jättegoda hundkorvar. Då passade jag på att äta några sådana. Husse sa att det får man inte göra då måste man betala. Fast jag behövde inte betala så där har husse nog lite fel. När vi kom ut i bilen och jag hade hoppat in, passade Mazze på att smita ut och hon sprang raka vägen in i affären för hon skulle också ha godis och det fick hon. Hon behövde inte heller betala. Det var en väldigt bra affär tycker både Mazze och jag. Mazze är väldigt sugen på godis jämt och så här ser hon ut när hon inte får det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s