Vickes nyår

Jag har varit bortrest över nyår. Det var jätteroligt att åka och hälsa på mina nya kompisar. Allra roligast var det att hälsa på schnauzertjejen som är jättesöt och luktar så gott så jag blir alldeles konfys.

Husse sa att jag skulle sköta mig och det gjorde jag. Jag skötte mig så bra så att det kanske blir nya bebisar. Hoppas det, för alla blir så glada då. I så fall blir det nog jättesöta svarta bebisar. Husse säger att det är bra med svarta bebisar också för dom är lika fina som gråa för sånt vet husse.

Nu är jag hemma igen och det var roligt att se husse och Mazze igen. Nu ska Mazze och jag busa för det är hon bäst på.

God Nytt 2019!

Vicke Viking

Husse och Mazze hälsar också.

En tanke på “Vickes nyår

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s