Ensam med husse

Idag fick jag berätta istället för Vicke. Han har nämligen rest bort. Det var tydligen någon träff med en tjej. Ja det är klart att det var en schnauzer tjej. Det tycker jag är ok. Först tyckte jag att det var lite konstigt att han inte skulle följa med oss hem, men sedan tänkte jag att det kanske var bra. Då kan husse och jag mysa för oss själva. Dessutom får jag ha mitt tuggben ifred. Vicke brukar alltid stjäla det från mig. Då måste jag springa ifatt honom och ta tillbaka det och går det inte med detsamma så nafsar jag honom i benen och då släpper han benet så jag kan ta tillbaka det. Så kan vi hålla på ett tag tills husse säger ifrån.

Hälsningar och Gott Nytt År

Mazze

(Husse hälsar också)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s