Ransäter skoj

Husse och jag har varit på ringspring i Ransäter. Husse sa att det inte var ett viktigt ringspring. Vi åkte dit för att det var en trevlig utflykt och det var det. Här sitter jag och håller ordning på campingen.

Husse och jag badade i Klarälven och min kompis Diezels gammelhusse följde och med. I Klarälven är det djupt och då måste man kunna simma. Det kan jag jättebra. Det var skönt för det var väldigt varmt.

När vi hade badat lekte Diezel och jag arga leken, men jag blev trött på det och lade mig ner. Diezel tyckte vi skulle fortsätta arga leken, men då gick jag därifrån. Jag gillar Diezel i alla fall och jag tror att han gillar mig.

Vi var uppe jättesent för det var så varmt. Det blev sovmorgon och sedan var det dags för ringspring. Då kom mina mattar från Degerfors Birgitta och Frida och då blev jag jätteglad för dom hade med sig min syster Wåfflan, som är väldigt söt och rolig.

Domaren tyckte att vi var excellenta både Wåfflan och jag. Det betyder att vi är snygga för det är vi. Domaren tyckte att jag hade runda ögon och då blev jag så här förvånad.

Jag visste inte att det fanns schnauzrar med fyrkantiga ögon.

Hälsningar Vicke Viking

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s