En rolig helg i Västerås

I helgen har husse och jag varit i Västerås. Först var vi hos vår kompis Carina, henne gillar jag (och det tror jag husse också gör). Vi hjälpte henne fixa lite i den nya lägenheten och sen fick husse jättegod mat. Det hade nog jag också fått, men jag hade just ätit.Nästa dag var det springiring och det är jag bra på. Där träffade jag mina busiga syrror Wåfflan och Vilja. Först skulle det vara lite ordning på oss, så då blev det inte så mycket bus. Vi var jätteduktiga och fick CK både Vilja och jag. Domaren tyckte vi var fina schnauzrar.Sedan blev det schnauzerbus och det är Vilja och jag väldigt bra på. Då ser det ut så här och det är bara schnauzrar som kan sånt.Sen skulle vi sitta fint jämte varandra och det är inte så lätt för en schnauzer när det är bus på gång. Vi försökte i alla fall och så här blev det.Mamma Märtas matte Frida tog bilderna på oss.HälsningarVicke Viking.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s