Hemma igen

Nu har vi kommit hem och det tyckte jag var skönt. Husse och jag har haft jättemysigt, men jag har längtat efter min kompis, som heter Lime och är en bordercollietjej. Vi brukar jaga varandra och vi är lika snabba. Det var jag inte när jag var mindre, men nu hinner jag med.Här sitter jag och väntar på Lime, men hon kom inte. Så då gick vi och hämtade henne. Hon blev nog glad att se mig för hon hämtade sin favoritleksak och gav den till mig. Sedan sprang vi många varv i vår trädgård, men efter en stund blev Lime trött och ville gå hem, så då fick hon göra det. Det var jättevarmt, men jag hade orkat mer. Schnauzrar gör det. Sen spolade Husse mig med kallt vatten och det var skönt. Hälsningar Vicke Viking

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s