Härligt irrande vid Höga kusten

Idag har husse och jag semester. Vi har åkt runt vid Höga kusten och tittat på allt fint. När vi var klara med det åkte vi till stranden och där fick jag bada och springa i sanden och det är nog det bästa jag vet. Där var många hundar som jag ville leka med, men husse tog så lång tid på sig. Han måste ha badbyxor på sig och ojojoj vad jag var ivrig.Det var en jättetrevlig matte där som jag fick låna en leksak av och hon sa att jag var en väldigt fin schnauzer. Då såg husse så glad ut.Sedan grillade vi och jag fick smaka…..men inte vid bordet, det får jag aldrig. Det syns på bilden att husse och jag är bästisar. Jag kollar vad som händer och talar om när det är något viktigt. Det är det vi schnauzrar jobbar med.Hälsningar Vicke Viking.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s