På väg söderut

Idag var det också ringspring och domaren tyckte jag var en ”Riktig schnauzer” med peppar ända ner benen. Husse fick också beröm för att sprang bra och ställde upp mig fint. Det kallas presentation. Idag fick lillgrabben Styrbjörn Starke den blågula rosetten för den behövde inte jag. Jag är ju champion.Sen åkte husse och jag till Jävrebodarna där husse fick jättegod mat och jag fick bada och springa i sanden. Det tycker jag är superkul.Efter det åkte vi till Bjuröklubb, som dom pratar om i radion varje dag i något som kallas för ”Sjöväderrapporten”.Där promenerade vi och husse åt glass. Husse pratade med några basker. Det trodde jag var mössor. Min husse är jätteduktig på att prata med folk på alla språk (nästan) och han gör det gärna. Då ser dom glada ut och säger att jag är en fin hund, för det är jag, och då ser husse glad ut, för det tycker han också. Han brukar säga det till mig.HälsningarVicke Viking

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s