Champion

Idag har jag blivit svensk och dansk champion. Jag tror det är något bra för husse sa tjohooo när han fick reda på det och så brukar han inte låta. Husse säger att det betyder att jag är en riktig rashund. Hmm…vad skulle jag annars vara? Min kompis Greta blev också champion idag och det tyckte jag var bra för hon är väldigt fin. Gretas matte Ida och husse Martin bjöd på rosa bubbelvatten och alla var jätteglada även om det inte syns på bilden.Sedan gick vi ner till stranden och Martin tog 150 bilder av mig. Det var snällt av honom för husse samlar på bilder av mig.Imorgon ska vi springa fint igen jag och Greta. Hälsningar champion Vicke.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s