Blixt och dunder

Husse och jag har varit i Märsta och precis när vi kom dit blev det regn och åska, väldigt mycket. Jag tyckte inte det gjorde så mycket, men det gick inte se genom rutorna och då är det svårt att vakta.

Det var inte några kompisar där, men dom kom nästa dag. Jag fick busa lite med en söt schnauzertjej och det var kul för dom är bäst på bus. Det fanns fler schnauzertjejer där, men dom vaktades av en arg svart schnauzer. Husse sade att vi skulle träffa dom en annan dag, när inte han är med.

Sedan var det ringspring och domaren tyckte jag var en fin schnauzer, för det är jag. Allra finast var min buskompis och det tyckte jag med.

Här är jag med mina rosetter.

Sen åkte vi hem innan det började åska igen.

Hälsningar

Vicke Viking

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s