Till Piteå

Nu har vi kommit till Piteå och här är våra kompisar Ida och Martin med snyggingarna farbror Kolja och pigga Greta.Innan vi kom hit var vi på ett ställe som heter Jävrebodarna. Där hade dom konstiga, men fina hus med gräs på taket. Jag fick springa i vattnet och sanden. Husse suckade och sa att jag ställde till pälsen nu när jag ska vara fin. Det var roligt i alla fall och jag hittade en fin strandpinne.När vi kom till Piteå gick vi ner till bryggan i Piteälven och där låg en stor röd boll i vattnet och den ville jag ha. Jag har inte lärt mig dyka ännu så den fick ligga kvar.Sedan badade vi och det var skönt. Husse och jag gillar att bada.HälsningarVicke Viking

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s