Omvägar i Norrland

Idag tog husse en väldig omväg bara för att han skulle köpa getost….fyra små bitar och dom luktade precis som det han brukar äta hemma och dricka i snygga glas, något rött, som inte jag gillar.Sedan åkte vi till Sävar. Där hjälpte jag en gubbe att vakta en stund. Vakta är jag bra på. Ingen kom över bron.Så åkte vi och hälsade på min bror Viper som kallas för Urax. Honom har jag inte sett sedan vi var små. Då höll han jämt på och bråkade med mig. Nu lekte vi arga leken och Urax vann, för han var argast, men jag tycker om honom ändå. Jag gillade hans matte och husse för dom vet hur man hälsar på en schnauzer och så bjöd dom på fika.Det är jag med Urax husse och matte och nästa bild är Urax med hans matte.Visst är vi lika.Nu är vi på ett jättefint ställe med en gubbe, som spelar gitarr och sjunger jättefint…..tycker husse….jag vet inte om det är så bra. Jag gillar nog Malena Ernman bäst…..man har väl lite smak……schnauzersmak.HälsningarVicke Viking

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s