Vicke i Vejen

Nu har husse hittat på nya äventyr. Det visste jag för han sprang fram och tillbaka mellan huset och husbilen. Det visade sig att vi skulle till Mazzeland (det kallas visst Danmark). Mazze kommer därifrån. Husse sa att vi skulle träffa Mazzes mamma och hennes gamla matte och husse som hon bodde hos som bebis. Så skulle det bli ringspring. På ringspringet träffade vi våra kompisar. Loona som vi var haft med på äventyr var också med. Domarna tyckte vi var jättesnygga och trevliga schnauzers. Carola, Anki och Maria tycker att husse är mesig när han trimmar oss så innan sista ringspringet kastade dom sig över mig och ryckte och klippte både här och där. Jag tycker nog bäst om när husse gör det.

När det var gjort det skulle dom ta snyggbilder på oss och det gjorde dom. Sen var det kompisarnas tur. Då tyckte Mazze att vi skulle titta på så vi hoppade ut ur hagen och sprang till dom. Jag ville se mig om och sprang vidare. Husse skulle stoppa mig vid en liten bro, men jag var inte färdig med semigomkringet, så då simmade jag över ån istället. Inte behöver en schnauzer en bro. Husse tyckte inte vi skulle gjort det så då fick vi sitta inburade på kvällen när dom andra hade fest.

När vi var på ringspringet tyckte jag vi fick vänta jättelänge, så när grinden till buren inte var ordentligt stängd, passade jag på att spring runt och hälsa på lite kompisar runt omkring. Husse tyckte inte det var en bra idé.

Innan vi irrade vidare kom husse med rosetter, som var till Mazze. Han sa att jag har så många så nu ska vi bara ha rosetter till Mazze.

Nu ska jag sova. Ringsping kan vara jobbigt.

Hälsningar

Vicke Viking

En tanke på “Vicke i Vejen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s