Mazze på rymmen

Nu har husse hållit på i flera dagar med träpinnar och en massa konstiga saker som brummar. Idag var han färdig. Han har gjort en jättefin uteplats för Mazze och mig. Så fick vi vara där medan han skulle greja med bilen på garageuppfarten.

Medan husse höll på, busade vi och hade jätteroligt på uteplatsen ända tills Mazze lyckades ta sig ut. Det försökte jag tala om för husse och skällde jättemycket och till slut kom husse. Då fick vi gå in i huset medan husse gick ut själv. Sedan brummade det och skramlade en lång stund. Nu tror jag inte Mazze kan ta sig ut igen.

Hälsningar Vicke (som har skött sig hela dagen)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s