Om att uppfostra Mazze

Jag har mycket att göra nu med att visa Mazze hur man ska vara som schnauzer. Hon borde kunna det lite, men hon är ju från Danmark. Dom kanske är på ett annat sätt där? När jag ska vakta, lägger hon sig i, morrar och skäller. Mazze morrar mycket, det har aldrig jag gjort. Hon morrar när hon blir glad, när hon blir ivrig och när hon vaktar. Hon morrar t.o.m på soptunnor!

Idag har vi vaktat på balkongen.

Det är mitt favoritvaktställe. Därifrån ser jag allt som händer i byn och kan tala om för husse när det är någon skumming som går förbi. Nu ska jag gå och vakta igen.

Hälsningar Vicke

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s