Vicke på rymmen

Idag har jag varit på utflykt. Husse kallar det för att rymma. Så är det inte. Jag hade tänkt komma hem hela tiden. Husse har satt staket runt hela tomten. Han har till och med satt staket runt en stor sten. Det är inte så högt. Det var lätt att hoppa över. Sedan kunde man hoppa ner på andra sidan. Det gjorde jag då jag hade fått syn på ekorren. Den rackaren smet upp i ett träd. Då tänkte jag att jag kanske skulle se om det fanns några harar på gärdet. Det gjorde det inte. Istället fick jag syn på grannens retfulla katt och den fick jag fart på. Fegisen smet hem och då tänkte jag att jag sitter väl här och väntar tills han kommer ut igen. Då tyckte husse att jag skulle komma hem. Så då gjorde jag det. Husse bråkade lite på mig men inte så mycket. Det var ju inte så mycket att bråka om.

Hälsningar Vicke Viking.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s