Vicke får en lillasyster

Husse har berättat att vi ska hämta en lillasyster till mig. Husse tycker det skulle vara bra. Husse har en egen lillasyster fast hon är lika stor som husse. Husse säger att hon var väldigt retfull när hon var liten. Jag undra om min lillasyster är det också.

Först åkte vi till Skåne. I Skåne finns inte så mycket barr och kottar, men väldigt mycket löv……..på marken.

Som vanligt när man åker till Danmark åker man över en väldig massa broar. Det har vi gjort många gånger.

Så kom vi fram till Martina och Emiel. Dom är jättesnälla och trevliga. Jag ville gärna hälsa på dom och det fick jag. Sedan fick jag träffa Amazone (Mazze) och hennes syster Athena. Vi busade en stund i trädgården och vi blev lite smutsiga. Husse kallade oss lortgrisar.

Mazze fick ett rött halsband som husse hade köpt särskilt till henne.

Sedan åkte vi hem, men vi stannade och busade flera gånger.

Nu är vi hemma och det är inte så lugnt som det brukade vara. Mazze är retsam och tar mina saker. I natt smet hon iväg med min filt och idag tog hon min boll. Då morrade jag lite, fast det bryr hon sig inte så mycket om. Hon tar mina saker fast jag vaktar dom. Husse säger att tjejer är smartare och så är det nog när husse säger det.

Nu måste jag vila mig för det är roligt men jobbigt med småsyskon.

Hälsningar Vicke Viking

En tanke på “Vicke får en lillasyster

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s