På kurs med Tony

Den här helgen har husse och jag varit på kurs tillsammans med en massa andra hundar, hussar och mattar. En del känner vi sedan innan som Sara och Baggis. Baggis och jag brukar leka arga leken, men det gjorde vi inte den här gången. Man måste uppföra sig när man är på kurs. Vi schnauzrar vet nämligen hur man uppför sig. Kursen var i Åkersberga, men innan vi kom dit hälsade vi på Carina som jag gillar och det tror jag husse också gör.

I Åkersberga parkerade vi husbilen hos Anki och Peo. Hos dem bor Izza, som jag ska ha valpar med. Hon har blivit jättetjock så det blir nog många valpar.

Innan det blev kurs med Tony tog husse och jag en promenad. Då såg vi den här stora foten.

Det var ingen riktig fot, för den luktade inte som husses fötter gör.

Sedan blev det kurs med Tony. Tony är från England och pratar engelska men det förstår vi för vi har varit i England husse och jag. Vi fick lära oss väldigt mycket till exempel att när husse gå åt ett håll ska inte jag gå åt andra hållet. Det är nämligen husse som bestämmer. Här visar Tony husse hur man ska göra. Nu har vi tränat på det och jag har blivit mycket bättre på att gå fint i koppel. Jag kanske till och med kan låta bli att försöka springa efter cyklar.

På bilden har jag visst fått syn på något som jag vill springa och titta på. Då visade Tony mig att man inte får göra det. Jag tycker det är lite svårt men vi ska träna på det när vi kommer hem.

Tack snälla Anki och PEO för att vi fick låna er parkering och ström.

Hälsningar Vicke och husse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s