På Tysklandsturné

Cirkus Vicke Viking har varit på Tysklandsturné. Den här gången slapp jag ligga i husbilen när vi åkte färja. Istället hade jag med min egen kupé. Det är skönt när man vill vila sig lite, men jag hade koll ändå. Schnauzrar sover bara med ett öga.

Vi stannade först vid ett ställe som heter Prutten………nej förresten det hette visst Pruchten säger husse fast det låter nästan likadant. Där fanns det gamla båtar och massor med tranor, som spelade trumpet.

När vi vaknade åkte vi till ett ställe som heter Barth där det finns fina hus och fula fiskar.

Dagen därpå var det dags för ringspring i Rostock. Där skötte jag mig bra och fick både CAC och reservCACIB. Det är sånt som husse håller reda på. Det roligaste var att en leonbergertjej blev förtjust i mig och ville busa och det gjorde vi. Det tyckte alla tvåbenta var jättekul också och dom skrattade jättemycket åt oss.

På hemvägen var vi i Stralsund och det sa husse var Sverige för länge sedan. Där var det väldigt trevligt med mycket fint att titta på.

Nu är vi hos husses lillasyster i Åkarp och där är nästan som hemma.

Vi hörs snart igen!

Hälsningar

Vicke Viking och husse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s