Jabbeke till Westende

Idag har vi inte åkt så långt. Vi körde ut till havet, som vi ska åka båt över imorgon. Det har jag gjort förr, så jag är van. Husse säger att det är kanalen. Det tycker jag är konstigt, för vi har åkt över massor med kanaler och där har det varit broar.

Jag hälsade på en rolig gubbe vid stranden, fast han var inte riktig. Det var en staty av en berömd belgisk polis som heter Agent 212. Jag undrar om han ser ut sådär i verkligheten.

Det blev mer fågelskådning idag och dom smet inte iväg när jag skulle titta närmare på dom. Jag tror det var hönor och tuppar, fast en såg inte ut som dom andra, men han var väldigt fin. Husse visste inte vad det var för sort. Kanske någon kan tala om det för oss. Jag spanade lite på får också, men dom var tråkiga. Dom gick när jag kom.

Idag fick jag följa med på restaurang, men dom hade ingen mat till mig där. Det var en boxertjej där och jag ville hälsa på henne och sa woff, men hon svarade inte. Hon kanske inte förstod schnauzerianska.

Husse blev glad idag, när han hittade en röd keps. Han har velat ha en sådan jättelänge, för hans tyska kompis Klaus har en sådan, som han har köpt i New York. Husse tycker det är för långt till New York.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s