Westende till Henlow

 

Idag hade husse mycket att göra och jag hade jättetråkigt. Vi skulle ju åka båt till England, men jag fick inte följa med……….sa dom. Det var fel i mitt pass. Veterinären som stack mig hade skrivit fel. Då blev jag orolig att husse skulle åka utan mig. Vem skulle då vakta husbilen? Men min husse är nästan lika envis som en schnauzer och lika påhittig. Han kan vara väääldigt envis när jag vill jaga kaniner.

Husse åkte och pratade med en fransk veterinär, som kunde skriva rätt i passet, så jag fick följa med.

Det var trååååkigt att vara kvar i husbilen, när husse gick och åt sjöfrukost, som var massor med mat. Det fick inte jag, bara vatten.

Nu har vi kommit till ett ställe, som heter Henlow och här finns massor med kaniner. Det märkte jag genast. Kanske kan jag jaga några imorgon.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s