Olburgen till Jabbeke

Idag tyckte jag att husse började irra runt, som han kan göra ibland. Han brukar säga att det är spännande att köra vilse. Idag irrade han inte för vi hade saker som måste ordnas. Först var vi hos veterinären, där jag nosade försiktigt på en katt som satt i bur. Jag blir inte riktigt klok på vad katter är bra för. Husse sa att vi måste till veterinären för att jag skulle få en stämpel i passet att jag inte har maskar i magen. Det måste man ha när man ska till Crufts. Klart jag inte har. Sedan försökte veterinären lura mig att äta godis ur handen på henne, men så lättlurad är jag inte.

Jag såg att det låg något annat där, som inte var godis. Nåja hon fick stoppa i mig det där vita pillret, för jag vet hur envisa veterinärer kan vara, nästa som en schnauzer.

Sedan åkte vi till ett ställe för att fylla gasol och det är inte lätt för dom är inte vana vid helt vanliga gasolflaskor som vi har hemma. Husse sa att vi måste fylla dom för det var så kallt innan och han vill inte frysa. Husse är ganska frusen av sig, men inte jag. Jag fryser aldrig

Nu är vi i ett land som heter Belgien och dom pratar lika konstig här som i Holland, men dom gör det på två olika sätt. Dom kan nog inte bestämma sig för hur dom ska prata.

I kväll har husse och jag varit på fågelskådning igen. Jag har sett sothöna, gäss och så svanar, fast dom kunde jag innan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s