Hemma från semestern

Nu har jag varit på semester med vackra Bella och hennes flock. Vi har varit både i Göteborg och Uppsala. Jag har busat både med Bella och Svea. Jag tror jag är kär i båda två. Deras matte heter Marie och har lärt mig ligga på soffan och bli kliad på magen. Bellas husse har stora maskiner som låter jättemycket, men sådana är jag inte rädd för. Vi har tåg hemma som låter ännu värre. Marie fixade min frisyr innan jag skulle åka hem. Det tyckte husse var jättebra för snart ska vi åka till Holland på ringspring och då måste man vara fin i pälsen.

När jag kom hem blev Mazze jätteglad och vi busade. Så berättade husse att jag hade blivit pappa igen. Min andra tjej Melody har fått fyra killvalpar och fyra tjejvalpar.

Dom är alldeles svarta och jättesöta. Nu ska jag gå till husse och bli kliad på magen.

Hej då/Vicke

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s