På turné till Ribe

Husse och jag är ute och reser igen. Vi har sett jättemycket konstiga och fina saker. Först var vi i en park i Ängelholm. Där fanns det troll. Här är jag med ett sådant.

Där fanns det också fina dovhjortar, som jag inte skällde på. Husse sa att jag var duktig som inte gjorde det.

Sedan var vi på ringspring i Höganäs fast vi bara tittade på när kompisarna sprang. Allra bäst sprang Kelly, som jag har varit hemma hos och busat. Henne gillar jag och det var rättvist att domaren tyckte hon var finast av alla schnauzrar.

Så åkte vi över en massa långa och höga broar och då kom vi till Danmark och det visste jag för där har jag varit flera gånger tidigare.

Vi kom till ett ställe som heter Ribe. Då fick jag vara kvar i bilen. Husse kom tillbaka efter en lång stund och då luktade han schnauzerbebis och talade om att vi ska få en liten schnauzertjej fast inte förrän om två månader. Jag undrar om hon pratar schnauzerdanska. Det ska bli roligt tycker jag, fast på danska heter det sjov och är tvärsemot roligt.

Vi tog en lång promenad i Ribe och husse åt glass…….jag fick smaka pyttelite. I Ribe finns ett Viking museum, där fick jag inte gå in fast jag heter Viking. Husse sa att det bara var för väldigt gamla vikingar.

Nu är jag trött och ska sova.

Hälsningar

Vicke Viking

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s