Date med schnauzerdam

I helgen åkte husse och jag iväg med husbilen. Då blir det ringspring tänkte jag, men det var inte riktigt som vanligt. Husse brukar jämt lugga, klippa och fluffa mig när vi ska på sånt. Nähä, inte den här gången. Istället fick jag träffa en jättefin schnauzertjej som luktade väldigt gott. Henne fick jag nosa på så mycket jag ville. När jag nosat en stund fick jag krama henne och det gjorde jag jättelänge. Husse och dom andra människorna sa att jag var jätteduktig. Tänk att jag är duktig på något som är så kul. Husse säger att nu blir det nog valpar. Det tycker jag ska bli festligt. Jag tycker valpar är roliga. Husse säger att vi snart ska åka och titta på valpar. Nu är jag lite trött. Kul men jobbigt att vara på date i två dagar.

Hälsningar

Vicke Viking

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s