Lattjo i Lillehammar

Husse och jag har varit på ringspring i Lillehammer. Vi stannade på en camping på vägen dit. Jag hade mycket att göra med att vakta. Nu har jag kommit på hur jag ska göra för att vakta utan att synas.

När vi kom till Lillehammer smet jag ut när husse öppnade dörren. Då passade jag på att springa runt och hälsa på alla och dom blev jätteglada utom en tjock hjulbent hund med spinkig svans. Jag tror det var någon slags bullterrier. Han skällde på mig, men då struntade jag i honom.

Sen tyckte husse att jag skulle komma och det gjorde jag……om en stund……rätt så lång stund.

Då blev det mer vaktande.

När vi hade sovit var det dags för ringspring. När domaren pratade lät det blä blä blä. Husse sa att det var danska och det förstår husse eftersom han nästan är därifrån. Domaren tyckte jag skulle springa en extra runda, men då tyckte jag att det räckte, så jag smet iväg till ett gäng svarta skäggisar som jag ville busa med. Det ville nog dom också för sånt tycker schnauzrar är kul. Då hämtade husse mig och jag fick springa.

Det gjorde jag så bra att jag blev norsk och nordisk champion och då måste man springa väldigt fint. Husse sa att nu har du varit så duktig att snart är du champion i alla länder, men jag måste vänta till våren.

Nu ska husse och jag ta semester från ringspringet och börja i skolan där man lär sig sakletning.

Hälsningar

Vicke Viking🐕

En tanke på “Lattjo i Lillehammar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s