Action i Askersund

Idag har vi varit på ringspring i Askersund. Vi kom dit igår och det var tur för där var en av mina tjejkompisar som heter Roxie och det är nog min favorittjej förutom mina syrror. Roxie är jättesöt och jag hade inte sett henne på länge. Vi hade härligt schnauzerbus och mys ihopa.

Innan vi skulle springa kom gammelmatte Birgitta och då blev jag jätteglad. Hon är rolig och snäll och jag fick nosa i hennes matväska.

Jag fick träffa andra kompisar också. Det är kul och jag gillar alla för jag är en snäll och glad hund. Jag gillar ursnygga tant Minna också fast hon fräser åt mig.

Ringspringet skötte husse och jag bra. Domaren tyckte jag var excellent, för det är jag och sa att jag var etta. Min tjejkompis Roxie var också excellent och fick reservcert och då blev hennes matte jätteglad. Snyggast av alla schnauzrar var tant Minna.

Idag fick husse också pris av gammelmatte Birgitta och mammas matte Frida. Fast det var inte för springet utan för att min husse snart blir jättegammal. Jag tycker inte han är gammal och springa kan han än iaf.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s