På turné igen

Nu irrar husse och jag runt igen. Jag tror vi åker på fel håll, men husse säger att det är rätt. Vi ska visst till Piteå och där ska jag springa fint och bli klämd på. Vi åkte på min födelsedag och den firade vi i Ljungafors. Där var det många trevliga två och fyrbenta. Dom skrattade åt mig för jag gjorde schnauzerspring i vattnet så det stänkte. Det var en rolig födelsedag.Sedan åkte vi till ett ställe som heter ”Glada Hudik”. Ett konstigt namn, men ett fint ställe. Husse åt stekt strömming med potatismos och sa att det var jättegott. Det undrar jag. Det är nog kattmat och det äter inte jag.Till slut kom vi till ett ställe med en jättefin strand. Det bästa var att det fanns många fyrbenta där och dom fick vara på stranden och bada och det gjorde jag. När husse doppade huvudet i vattnet, gjorde jag likadant och det var jätteroligt.

En tanke på “På turné igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s