Många, långa broar

Jag tror min husse gillar broar. I helgen har vi åkt över en massa långa, höga broar och när vi hade gjort det kom vi till ett land där dom gillar vikingar. Dom gillar nog mig för jag är ju Viking fast jag kallas för Vicke.

På bilden står jag och tittar på en bro som vi har åkt över. Stället vi har kommit till heter precis som husse säger när jag har hittat på bus t ex käkat lite på äkta mattan. Då brukar husse säga fy(n).

När vi hade åkt över en bro till kom vi till ett ställe som liknade många jag har varit på med en massa hundar, husbilar och tält. Då förstod jag att det var dags att springa fint igen. Fast det förstod jag innan vi åkte hemifrån eftersom husse hade hållit på att lugga mig.

Det var väldigt fin skog med en massa träd som vi inte har hemma. Här undersöker jag en dansk stubbe. Den luktar inte som stubbarna hemma.

Jag skötte mig fint och vi fick två fina rosetter. Husse var jättenöjd. Husse säger att när jag fyllt två år – det gör jag den 10 juli – kan jag bli champion i Danmark och Sverige om jag bara springer fint en gång till. Jag kanske gör det så husse blir glad. Det bästa med utställningar är annars alla snygga och roliga schnauzertjejer jag får träffa.

Sen åkte vi till stället där husse är ifrån. Det är trevligt där, men dom är slarviga när dom bygger hus. Titta bara så snett det här huset har blivit.

Nu är vi hemma och nu ska vi ha semester.

Hälsningar

Vicke (Viking)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s