En konstig helg

Husse och jag brukar vara på utställning i helgerna. Det är jag van vid, men den här helgen var det inte som vanligt. Vi åkte till ett ställe, som heter Öster Malma. Där var jättefint. Det gick omkring en massa djur där. Husse sa att det var hjortar och det är det, för sånt vet husse. Jag ville springa efter och sniffa på dom, men det fick jag inte.Vi sov i husbilen där och på morgonen skulle dom ta examen på mig, sådana som vill bli domare. Först var det en massa riktiga domare som skulle titta, klämma och känna på mig. En del kände jag igen, för dom har klämt på mig förr. Sen kom dom som skulle ta examen på mig och tittade, klämde och kände. Dom fick berätta hur dom tyckte jag såg ut och alla tyckte jag var snygg och trevlig för det är jag.Sen åkte vi och hälsade på Carina för henne gillar jag och det tror jag husse också gör. När vi hade gjort det åkte vi till Dalarna och där dom pratar roligt, som skåningar fast på ett annat sätt.Där blev det vanlig utställning och jag blev jag näst snyggast. Finast tyckte domaren att farbror Wiggo var och därför blev han champion. Det ska jag också bli, när jag blir stor om en månad ungefär. Det säger husse i alla fall och sånt vet husse.Innan vi åkte hem fick vi hämta pris. Husse fick en ljusblå rosett. Sådana samlar han på. Jag fick välja själv och jag valde en råtta, som jag lekte med när vi kom hem.Hälsningar Vicke

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s