Puuuhhh

Husse och jag har varit i Norrköping och sprungit fint, fast jag sprang inte riktigt så fint som jag kan. Första dagen fick jag bara sådan lust att skutta runt, så det gjorde jag. Husse fick påminna mig flera gånger att jag skulle springa fint. Domaren tyckte att husse gjorde det så bra att han fick betyg.

Allra finast sprang min kompis Baloo som fick massor med rosetter, precis som vi fick förra helgen och det tyckte husse och jag var rättvist.

Sedan hade dom tvåbenta fest med massor med mat. Dom hade jättetrevligt.

Dom fyrbenta fick bara titta på. Själv fick jag bara en liten korvbit. Fast jag fick mat när vi kom hem.

Sedan lekte jag och min kompis Baggis arga leken under bordet. Jag tror att jag vann, men jag vet inte säkert. Baggis och jag vaktar bra ihopa. Vi skrämde bort alla som inte var schnauzrar eller schnauzermänniskor.

Sen var det nästa dag med springa runt i ring och då skötte jag mig bättre, men domaren tyckte att jag såg konstig ut på ryggen, men det var ju bara för att jag var bajnödig. När jag hade gjort det var jag som vanligt igen.

Nu är vi hemma i vår källare där det inte är varmt och här ska jag stanna ända tills det blir svalare.

Hälsningar Vicke

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s