Bus i Gimo

Husse och jag har varit i Gimo i helgen. Som vanligt började jag med att kolla runt och vakta lite. Jag hittade en ny sittställning med rumpan på golvet i husbilen och frambenen på trappsteget. Jag hälsade på två tanter från Karlskoga som var jättetrevliga. Dom hade italienska vinthundar, som var jättesöta. Dom var så tunna så dom bryter nog benen om man busar med dom.

Sen var det dags att gå till ringen. Där träffade jag min kompis Baggis och en jättefin schnauzertjej, som heter Svea. Hon tyckte nog om mig, men var lite rädd först. Sen märkte hon att jag är snäll och då blev det riktigt schauzerbus. Sen sa husse att vi skulle skärpa oss för jag skulle in i ringen. Då tyckte jag att det skulle busas mer…….jag vet ju att man ska springa fint, men glömde bort det. Husse fick springa flera varv innan jag kom ihåg det igen.

Det gjorde inget för domaren tyckte jag var snyggast av alla ändå. Jag fick en en hel massa rosetter. Husse tycker bäst om den röda och gula för det är Skånes färger, men dom andra är viktigare. Får man många sådana kan man bli champion precis som farsan så det vill jag ha.Det här är jag med domare Svante och snyggaste schnauzertjejen Isolde.

Vi ses snart igen alla schnauzerkompisar på två och fyra ben.Hälsningar Vicke

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s