Schnauzerkul i Hässleholm

Husse och jag har varit på schnauzerkul i Hässleholm. Det är i Skåne, där dom pratar precis som husse, så det är samma ras. Vi åkte med husbilen och det är bra för vi har massor med saker med oss och mycket mat. När vi kom dit kollade jag runt för att se om det fanns några kompisar och det fanns det.

IMG_2947

Sedan tog vi en promenad i skogen. I Skåne finns det skogar utan ett enda barr. Det var en sådan vi gick i och där fanns det mygg. Dom bet mig i stjärten och det kan dom göra när husse har klippt mig jättekort där. Husse sa att jag gick som en ostbåge och skrattade åt mig. Jag skulle vilja se honom med bar stjärt i den skogen.

IMG_2950

Både husse och jag har släkt i Skåne och den här gången träffade jag mina släktingar Lärkan och Bossa. Lärkan är jättegullig och busig och det gillar jag. Hon satte sig på husses fot och jag tror husse blev lite kär för han ville ta med henne hem, men det fick han inte för hennes matte. Bossa Nova var jättesnygg och särskilt när hon fick ny lugg av Marie.

IMG_2964

Så var det utställning också och jag sprang jättefint och ställde mig snyggt. Det var först en domare från Italien och han pratade engelska och det är dom inte så bra på för dom pratar mest italienska. Han tyckte jag var snyggast i klassen och det gjorde domaren som pratade svenska också. Vi fick med oss en rosa rosett och dom samlar husse på även om han helst vill ha blå och gula. Snyggast av alla var Ymer och honom känner jag för vi har träffats förr. Han är trevlig precis som jag och vi skulle nog kunna bli kompisar. Hans matte heter Heidi och hon är också trevlig. Hon blev jätteglad för Ymer blev champion och det är det finaste man kan bli som schnauzer. Husse säger att jag också ska bli champion när jag har fyllt två år. Då blir det nog så, för sånt vet hussar.

IMG_2968

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s