En rolig eftermiddag

Idag var jag ute i trädgården och där tycker jag om att springa omkring. Husse höll på med viktiga saker i garaget. Då kom ekorren och sprang på vårt staket. Det brukar han göra när jag är inne. Husse säger att ekorren är söt, men jag tycker inte om att han stjäl frön som min kompis Limes matte lägger ut till fåglarna. Nu ska jag läxa upp honom tänkte jag och sprang efter med schnauzerfart och det är jättesnabbt. Ekorren sprang upp i ett träd och jag har inte lärt mig klättra………ännu. Jag försökte hoppa upp till honom, men då råkade jag hoppa högt och landade på andra sidan vårt staket och där får jag nog inte vara. Då tänkte jag att jag skulle leta på katterna som smyger runt vårt hus när jag inte är ute. Jag letade överallt, hos alla grannar och under hus, men dom var nog inte ute. Sedan kom husse och några grannar. Jag tror dom skulle hjälpa mig att hitta katterna för dom verkade glada, visslade och ropade. Husse hade med sig min kompis Lime och hon luktar jättegott så då struntade jag i katterna och följde efter henne istället. Då tyckte husse det var dags att gå in .

IMG_2627

Det var en rolig eftermiddag. Husse tror kanske att jag var skamsen för att han kom på mig utanför staketet, men det är jag inte. Jag måste ju hålla ordning på byn och det förstår husse säkert om han tänker efter, men husse kan vara trögtänkt ibland.

Hälsningar Vicke

2 tankar om “En rolig eftermiddag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s