Västerås

Idag var husse och jag i Västerås på utställning. Det var ganska många schnauzrar där och det är kul. Efter en stund tyckte jag det var tråkigt, men då kom Carina och henne gillar jag (och husse också). Hon tog lite bilder på oss.

Här håller husse på med min frisyr. Jag tyckte inte det behövdes, men husse fick hålla på ändå.

Husse ville jag skulle stå fint och det gjorde jag. Jag tror att det är för att domaren ska se om jag har fina ben. Husses ben får nog inget bra betyg, men det är så han ser ut och jag gillar honom i alla fall.

Domare tyckte att jag var excellent och det betyder att jag är snygg. Det vet jag, för det har jag hört förr, men husse säger att det viktigaste är att jag är trevlig och glad och det är jag. Min kompis Baggis fick cert och det är ännu bättre. Sådana har jag flera stycken så det var bra att han fick det. Hans matte fröken Sara blev jätteglad.

Hälsningar Vicke🐕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s