Nya irrfärder

Husse hade anmält oss till en trimkurs. Det menas att husse skall lära sig lugga och klippa mig bättre. Jag ska lära mig stå stilla på trimbordet. Så var det dags att åka till Skara. Där skulle trimkursen vara och det verkade vara jättetrevligt, för det var en massa andra schnauzrar där. Då tänkte jag att vi skulle busa, men det skulle vi inte alls. Dom hängde upp mig i taket istället….ja jag, fick ha fötterna på bordet, men jag kunde inte sätta eller lägga mig som jag gör annars. Sedan visade Carola och Renée hur husse skulle göra för att jag skulle bli snygg – det är jag ju ändå, men husse säger att jag får träffa fler tjejer om jag är snygg. Husse trimmar sig själv också, men det tycker inte jag hjälper så mycket, men jag gillar honom i alla fall.

IMG_2607

Här är det min svans som Renée klipper för att visa husse. Det blev snyggt tyckte husse.

När vi hade kursat färdigt åkte vi till ett ställe som heter Capri. Det ligger vid havet och i en stuga där hälsade vi på Ann-Catrin och Kicki, som vi känner från Örebro. Vi fick god mat och dom pratade jättemycket. Sedan gick vi och lade oss i husbilen.

På bilden hjälper jag husse att se om vi har parkerat bra. Man måste stå fint med husbilen så att det inte lutar för mycket.

IMG_2671

När vi vaknade nästa dag var det jättefint väder och vi hoppade runt på klipporna vid havet.

 

Sedan sa vi hej då till Ann-Catrin och Kicki och irrade vidare till Lysekil. Där tog vi en promenad och tittade på båtar och havet. När vi var klara med det tog åkte vi med en färja. Den här gången var det inte en kanal vi åkte över utan en fjord sa husse. Sådana finns bara här och i Norge – det har jag sett för där har jag varit.

IMG_2677

På vägen hem hälsade vi på Carola och hennes schnauzertjejer igen. Då fick jag äntligen busa med dom – ja mest den ena som jag tror heter Kelly. Hon är jättesöt och jag är väldigt förtjust i henne och jag tror att hon gillar mig.

Nu är vi hemma igen och husse planerar nog nya utflykter. Det är toppen med husbil.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s