Axbergs Åby

Nu är vi hemma och jag var tvungen att  kolla att allt var ok. Det var det för mina grannar har sett efter vårt hus.

Det fanns lite snö kvar så jag kunde schnauzerspringa. Jag älskar att springa i snö…..och sand….och överallt annars också.

Nu säger husse att jag ska hälsa och tacka alla som har varit med på resan Renée, Maria, Ulla, Bianca, Minna och kusin Gibbs. Det har varit roligt att träffa nya vänner som Noah med husse och matte, Angelique och många, många andra. Hoppas ni som har läst vår resedagbok tyckte den var kul och tack för att ni följde oss. Vi kommer snart igen med nya äventyr.

5D8A98F5-D731-4A52-81E9-46F385D981C2

Hälsningar Vicke och Janne

 

 

En tanke på “Axbergs Åby

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s