Amsterdam till Dahme (Puttgarden)

Idag fick vi bilden som en riktig fotograf tog igår. Jag tycker husse kunde snyggat till mig lite. Förresten så tyckte domaren att jag kanske skulle byta frisör. Jag vet att husse gör så gott han kan och snart ska han gå på frisörkurs igen, så han lär sig nog till slut.

IMG_2212

Idag har vi åkt långt, så långt att vi kom till Östersjön. Den finns visst hemma också, fast inte i Örebro. Där finns bara Hjälmaren, men man kan åka båt från Hjälmaren till Östersjön, säger husse och då är det nog så.

IMG_2216

När vi kom till Östersjön, fick jag springer på stranden, alldeles lös och oj vad jag sprang. Jag tror husse blev trött av att se mig springa, för han sa vi skulle gå hem innan jag hade sprungit färdigt. Men jag förstår honom för jag kan springa hur länge som helst och så länge kan inte husse vänta. När jag hade sprungit fick jag syn på en rufsig ko och sådana har jag sett hemma. Jag bara sniffade och tittade lite för man får inte skälla på dom. Det är inte lönt för dom blir nog inte rädda, som kaniner blir.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s