Leiden

Idag har vi varit på utställning i Leiden. Där träffade vi många trevliga hundar och människor. Jag fick en ny kompis som heter Noah. Sorten har jag aldrig hört talas om, men den heter Briquet Griffon Vendéen och är någons slags fransk jakthund. Han kunde schnauzerfajtas och vi hade jättekul.

 

Sedan fick jag springa fint och det gjorde jag så bra att jag fick CAC, CACIB och blev BOB. Jag vet inte riktigt vad det betyder, men husse såg så glad ut, så det var nog bra. När det var klart, fick vi inte åka hem, för vi skulle springa på ett annat ställe, men då fick vi vänta jääääättelänge. Medan vi väntade kom det två harar och delade ut påskägg. Ja det var inte riktiga harar utan människor, som hade klätt ut sig. Jag tyckte dom såg fåniga ut så jag skällde ut dom och då skrattade alla. Jag är bra på att få folk att skratta, men det är ju alla skäggisar. På det andra stora springstället blev vi inte bäst, men då sa husse att schnauzrar nästan aldrig blir bäst där. Det beror enligt husse på att dom inte förstår sig på schnauzrar.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s