Amsterdam

Idag har husse och jag irrat runt i Amsterdam. För att komma till Amsterdam fick vi åka tåg en liten stund. Det har jag gjort förr och det är roligt. Jag brukar busa lite och alla skrattar åt mig. Den här gången lånade jag husses handske och lekte att den var en råtta.

IMG_2166

I Amsterdam är det många kanaler och det är riktiga kanaler inte den engelska, som jag inte tycker är en kanal. Husse och jag stannade och fikade vid en kanal. Då kom det en massa tanter som pratade precis som vi gör hemma. Dom stannade och frågade husse saker på alla möjliga konstiga språk. Då sa husse ”ingen aning” och tanterna började skratta.

Sen tittade vi på allt möjligt. Dom hade massor med tulpaner och så en fin julgran som var kvarglömd. När jag gick runt och sniffade på tulpanerna, hittade jag något som inte luktade tulpan. Det luktade jättekonstigt och husse sa att om jag kom ihåg doften kunde jag börja jobba vid tullen. Klart jag kommer ihåg, jag har jättebra nosminne.

När vi kom hem till husbilen var jag trött av allt irrande och sniffande så jag gick och lade mig hos Kompis och somnade.

IMG_2186

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s